Onze partners

Geen enkele onderneming of vereniging kan zonder partners. Leveranciers, opdrachtgevers en kenniscentra dragen bij aan het kennisniveau en vaardigheden van onze leidekkersbedrijven. Zij zijn mede bepalend voor de hoge kwaliteitsstandaard van de leden binnen de NVVL.

In het bijzonder noemen wij:

Lei Import BV

Importeur van exclusieve natuurleien vanuit de hele wereld, geschikt voor alle toepassingen in nieuwbouw, renovatie en restauratie.

www.lei-import.nl

Nedzink

Leverancier van gewalst titaanzink voor toepassingen in gevelbekleding, dakbedekking, dakgoten en hemelwaterafvoersystemen.

www.nedzink.com/nl/

Bové Draadproducten

Innoveert en produceert bevestigingsmaterialen voor het hellende dak, zoals leihaken, leinagels, stormkrammen en vorsthaken.

www.bove-nl.nl/

Flesst

Valbeveiliging voor dakwerkers op schuine en hellende daken, met zelf ontwikkeld systeem voor permanente valbeveiliging.

www.flesst.nl

Rathscheck

Internationaal georiënteerde leverancier met eigen mijnen en productielijnen van hoogwaardig leisteen. Absolute wereldtop.

www.rathscheck.de

Wentzel

Groothandel in non-ferro metalen, zoals zink, koper en bladlood, gereedschappen en machines voor de professionele markt.

www.wentzel.nl

Safeclick

Levert producten, oplossingen, valbeveiliging en werkplekinrichting voor hellende dekenprojecten. Inclusief functionele app.

www.safeclick.eu

Stichting ERM

Beheert uitvoeringsrichtlijnen ten aanzien van historisch verantwoord werken aan monumenten binnen geldende wettelijke eisen.

www.stichtingerm.nl

IKOB-BKB

Instelling die de kwaliteit van bouwmaterialen en bouwprojecten waarborgt middels certificering en toetsing van bouwplaatsen.