Onze partners

Geen enkele onderneming of vereniging kan zonder partners. Leveranciers, opdrachtgevers en kenniscentra dragen bij aan het kennisniveau en vaardigheden van onze leidekkersbedrijven. Zij zijn mede bepalend voor de hoge kwaliteitsstandaard van de leden binnen de NVVL.

In het bijzonder noemen wij:

Lei Import BV

Importeur van exclusieve natuurleien vanuit de hele wereld, geschikt voor alle toepassingen in nieuwbouw, renovatie en restauratie.

www.lei-import.nl

Nedzink

Leverancier van gewalst titaanzink voor toepassingen in gevelbekleding, dakbedekking, dakgoten en hemelwaterafvoersystemen.

www.nedzink.com/nl/

Bové Draadproducten

Innoveert en produceert bevestigingsmaterialen voor het hellende dak, zoals leihaken, leinagels, stormkrammen en vorsthaken.

www.bove-nl.nl/

Flesst

Valbeveiliging voor dakwerkers op schuine en hellende daken, met zelf ontwikkeld systeem voor permanente valbeveiliging.

www.flesst.nl

Rathscheck

Internationaal georiënteerde leverancier met eigen mijnen en productielijnen van hoogwaardig leisteen. Absolute wereldtop.

www.rathscheck.de

Wentzel

Groothandel in non-ferro metalen, zoals zink, koper en bladlood, gereedschappen en machines voor de professionele markt.

www.wentzel.nl

Safeclick

Levert producten, oplossingen, valbeveiliging en werkplekinrichting voor hellende dekenprojecten. Inclusief functionele app.

www.safeclick.eu

Stichting ERM

Beheert uitvoeringsrichtlijnen ten aanzien van historisch verantwoord werken aan monumenten binnen geldende wettelijke eisen.

www.stichtingerm.nl

SKG-IKOB

Instelling die de kwaliteit van bouwmaterialen en bouwprojecten waarborgt middels certificering en toetsing van bouwplaatsen.

www.skgikob.nl

GA-Platform Restauratie

Wij zijn een groep van gespecialiseerde (ambachtelijke) bedrijven, werkzaam in onderhoud en restauratie van monumenten.

www.ga-platformrestauratie.nl

CAO Hellende Daken

De CAO voor Hellende Daken is een korte, werkbare en betaalbare CAO, specifiek afgestemd op de branche.

www.cao-hd.nl

NCE

Het Nationaal Centrum Erfgoedopleidingen is opgericht om de toekomst van het restauratievakonderwijs veilig te stellen.

www.erfgoedopleidingen.nl

Welsh Slate

Welsh Slate is the world’s leading supplier of high-quality slate for a range of exterior and interior design applications.

www.welshslate.com

PIZARRAS SAMACA

Samaca is a company in continuous evolution, and at all times has the latest technology, to respond to the broader demand for products in qualities and formats.

www.samaca.com

Zinkunie

Met professionele adviezen, hoogwaardige producten, een ruime voorraad en een klantgerichte service staat dak- en gevelspecialist Zinkunie voor je klaar.

www.zinkunie.nl/

CUPA PIZARRAS

Cupa Pizarras is wereldleider in natuurleien productie. Eén natuurlei op drie die wereldwijd wordt geïnstalleerd, draagt onze naam.

www.cupapizarras.com/